A.G. Nicolai B.V. Poederspuiterij Drachten - Tussendiepen 71
9206 ACDrachten - 0512 514616

A.G. Nicolai B.V. Poederspuiterij Drachten - Tussendiepen 71
9206 AC - Drachten - 0512 514616

Poedercoating

SINDS 1956

In 1956 is Nicolai B.V. opgericht en heeft zich tot 1970 beziggehouden met het maken van stalen meubelen. In 1971 is de onderneming zich gaan specialiseren in het poedercoaten van artikelen. Poedercoating is een kwalitatief hoogwaardige afwerking die sterk en bovendien milieuvriendelijk is omdat poeders geen schadelijke oplosmiddelen bevatten. Dankzij onze ruime ervaring in de behandeling van diverse uiteenlopende artikelen, zijn wij in staat iedere opdracht met de grootste zorg en aandacht op een professionele en gespecialiseerde wijze uit te voeren.

FLEXIBEL

Nicolai B.V. is een flexibel bedrijf. Wij werken in een klein hecht team dat weet in te springen op de wensen van de klant. Ook zijn wij volledig ingericht voor efficiënt coaten van enkele stuks en tevens voor uw massawerk. Indien nodig kunnen wij uw goederen halen en brengen door middel van onze eigen vrachtwagen. Een extra service die veel tijd en dus geld bespaart!
 
Nicolai Poedercoating B.V. is al jaren gespecialiseerd in het aanbrengen van een coating (poedercoating).
Met de jarenlange ervaring op het gebied van poedercoating en de nadruk op een hoge kwaliteit kunnen wij alle projecten intern uitvoeren. Door korte communicatielijen zijn wij instaat tot een snelle aflevering. Naast poedercoating kunnen wij ook additionele diensten leveren.
 
De combinatie van goed opgeleide medewerkers en hun ruime werkervaring, zorgt er ten slotte voor dat de wensen en specificaties van (toekomstige) relaties centraal staan.
 
Heeft u vragen over poedercoaten of wilt u een vrijblijvende offerte? Wij helpen u graag verder op het gebied van poedercoating.

Meer informatie?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de concurrerende prijzen.

Offerte aanvragen