A.G. Nicolai B.V. Poederspuiterij Drachten - Tussendiepen 71
9206 ACDrachten - 0512 514616

A.G. Nicolai B.V. Poederspuiterij Drachten - Tussendiepen 71
9206 AC - Drachten - 0512 514616

het proces

PROFESSIONEEL & GESPECIALISEERD

Poedercoating dient ter verfraaiing en/of bescherming van de ondergrond welke meestal van metaal of aluminium is. Nicolai B.V is gespecialiseerd in het chemisch voorbehandelen van metalen en aanbrengen van poedercoatingsystemen op diverse metalen. Nicolai B.V. beschikt over twee handspuitcabines, één doorloopcabine en één automatencabine.
 

HET PROCES

Het procédé is als volgt: de artikelen worden aan een lopende band gehangen waarna ze voorbehandeld worden in de ontvettingsstraat. Na het reinigen en drogen wordt de poedercoating elektrostatisch op het artikel aangebracht. Het artikel gaat daarna door een moffeloven welke verwarmd wordt van 160 tot 210 graden Celsius, zodat de poedercoating uithardt.
Vervolgens worden de artikelen ingepakt.
Poedercoating leent zich voor toepassing op een breed gebied van materialen en produkten. Onze voorbehandeling is geschikt voor aluminium, staal, verzinkt staal en roestvrijstaal. Nicolai B.V. heeft reeds ruime ervaring opgedaan op diverse gebieden, voor zowel hoogwaardige binnencoatings als buitenbestendigecoatings.
Uiteraard is bijna alles mogelijk, maar een greep uit de mogelijkheden waar Nicolai B.V. ruime ervaring mee heeft:
 
  • Winkelinterieurs
  • Machine onderdelen
  • Decoratie artikelen
  • Plaatwerk
  • Kantoormeubilair
  • Decoratie- en designartikelen

Meer informatie?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de concurrerende prijzen.

Offerte aanvragen