top of page

Over ons

Sinds 1956

Poedercoating

Gespecialiseerd

Flexibel

Vragen

In 1956 is A.G. Nicolai B.V. Stalen Meubelenfabriek opgericht door dhr. A.G. Nicolai en hij heeft zich tot 1970 beziggehouden met het maken van stalen meubelen. In 1971 is het bedrijf zich gaan specialiseren in het poedercoaten van metalen producten en ging het bedrijf verder onder de naam Nicolai B.V. Poedercoating. In 1996 is Nicolai B.V. Poedercoating overgenomen door de twee zoons.

Poedercoating is een kwalitatief hoogwaardige afwerking die sterk en bovendien milieuvriendelijk is, omdat de poeders geen schadelijke oplosmiddelen bevatten. Poedercoating dient ter bescherming en verfraaiing van het product

Wij werken met verschillende soorten poedercoatings voor binnen en buiten toepassing. 

Poedercoating licht grijze achtergrond_e

Dankzij onze jarenlange ervaring in de behandeling van diverse uitlopende producten zijn wij in staat om iedere opdracht met de grootste zorg en aandacht op een professionele en gespecialiseerde wijze uit te voeren. Wij hanteren korte communicatielijnen, waardoor wij in staat zijn om snel te leveren. Naast het poedercoaten van producten kunnen wij ook additionele diensten leveren, zoals inpak- en montagewerk en stralen. 

Nicolai B.V. Poedercoating is een flexibel bedrijf waar gewerkt wordt met een klein en hecht team. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben ruime werkervaring. Op deze manier weten wij goed in te springen op de wensen van de klant en zijn wij volledig ingericht voor het efficiënt coaten van enkele stuks tot aan grote series.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op, want wij helpen u graag verder op het gebied van poedercoating.

bottom of page